La trei luni dupa ce Corina Chiriac a anuntat ca se retrage din televiziune, National TV i-a gasit deja inlocuitor. Printre numele luate in calcul de oficialii postului TV s-au aflat si Mirela Vaida, Maria Buza si Theo Rose.

In urma cu 3 luni, Corina Chiriac a anuntat ca pleaca de la emisiunea Opriti timpul, difuzata pe postul National TV. Adrian Enache are acum o colega noua, dupa ce postul TV i-a gasit inlocuitor cantaretei.

Potrivit click.ro, este vorba despre Diana Matei, iar emisiunea va incepe din toamna. Incepand cu urmatorul sezon, Adrian Enache si Diana Matei vor prezenta un nou format intitulat Start Show.

Corina Chiriac s-a nascut pe data de 26 octombrie 1949 in București si este o cantareata de muzică usoara, compozitoare, textiera, realizatoare de emisiuni de televiziune si actrita. Corina Chiriac a fost una dintre solistele de mare succes din muzica usoara din anii ’70 pana in prezent.

Presedintele Romaniei Ion Iliescu i-a conferit artistei Corina Chiriac la 10 decembrie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – „Muzica”, „pentru contributiile deosebite in activitatea artistica si culturala din tara noastra, pentru promovarea civilizatiei si istoriei romanesti”.

loading...