ANAF 2020. S-a luat decizia care afecteaza milioane de romani. Florin Citu a facut recent anuntul. Oamenii asteptau aceasta schimbare de ani de zile, insa parea ca nu va mai veni vreodata. Ministrul din Guvernul Orban a decis sa dea vestea cea buna printr-o postare pe contul lui de Facebook.

Dincolo de mesajul pentru romani, Citu nu rateaza nici sansa de a ataca inca o data PSD-ul. Politicianul invinovateste Partidul Social Democrat pentru intarzierea in luarea aceste decizii in anii anteriori.

ANAF 2020. Decizia care afecteaza milioane de romani. Citu a facut anuntul

„Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt. Prin identificarea vizuală online fiecare român va putea să-și facă un cont în spațiul privat virtual din fața calculatorului.

Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus”, si-a inceput Florin Citu mesajul postat pe Facebook.

ANAF 2020. „Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid.

A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă aceste modificări în doar 6 luni. Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele și veți vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 și de o tara europeana!”, a continuat Florin Citu, conform libertatea.ro.

ANAF 2020. Florin Citu s-a nascut pe 1 aprilie 1972. Este senator PNL din 2016, ales in circumscriptia electorala nr. 42 din Bucuresti si membru in Comisia de buget-finante din Senat.

El a fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanti la ceea ce presa a denumit atacul speculativ pe leu din 2008. Atac in urma caruia toti trezorierii bancilor care au participat au fost indepartati, inclusiv Florin Citu.

loading...