Bani masina Dorian Popa. Asa cum va povesteam aici, Dorian Popa planuieste sa isi cumpere un bolid de peste 100.000 de euro. Insa, pentru ca o mare parte din banii lui s-au dus in vila fabuloasa, cantaretul isi recupereaza acum o parte din pierdere prin vanzarea vechiului automobil.

Asa cum si-a obisnuit fanii, Dorian a povestit totul in cel mai recent vlog. Si-a luat ramas bun de la masina si a precizat care sunt, de fapt, motivele pentru care a decis sa o vanda. „E masina alaturi de care am petrecut cele mai multe peripetii, este masina pe care voi o cunoasteti cel mai bine. Desi am avut si alte masini inainte, ele nu erau atat de prezente pe Youtube”. a marturisit Dorian Popa.

Bani masina Dorian Popa. Cu ce suma isi vinde, de fapt, masina veche

„Trebuie sa recunosc ca ma incearca o emotie, dar stiu clar ca cel care va lua masina asta va lua o masina demna de tot respectul. Noul proprietar de la Iasi a cumparat masina si fara sa o vada. Multi m-au intrebat: Johnutzule, de ce nu o bagi la cel putin 40.000? (n.r. la vanzare) Eu nu sunt genul care sa faca din masina o afacere. Daca m-as fi chinuit sa o dau in 40.000 ar fi fost sa imi doresc sa fiu samsar.

Acesti 37.000 de euro sunt aproape jumatatea masinii, mi se pare suma perfecta. Si 150.000 de kilometri cam inseamna jumatatea vietii. Am dat maschineta tipla. Dam o masina demna de intors acatiste. Vreau ca cel care o cumpara sa fie fericit si sa imi trimita energie buna”, a adaugat Dorian Popa.

Bani masina Dorian Popa. Dorian Popa ii cucerea pe romani cand a inceput sa joace la PRO TV, in serialul Pariu cu Viata. Talentul lui muzical si actoricesc, dar si chimia cu Alina Eremia, i-a cucerit pe multi. Mai apoi, a continuat cu o cariera in muzica, insa nu s-a oprit aici. Si-a lansat un cont de Youtube unde posteaza constant vloguri si are pana acum aproape 1,8 milioane de abonati.

loading...