Povestea lui Angus Barbieri. O poveste absolut fascinanta, care i-a socat pe multi. Barbatul ajunsese atat de obez, incat doctorii i-au spus ca nu mai are mult de trait. Scotianul, de origine italiana, ajunsese sa cantareasca 207 kilograme. Cand a ajuns la spitalul Royal Infirmary din Dundee, Scotia, in anul 1985, Angus avea doar 27 de ani. Le-a spus cu disperare medicilor ca vrea sa faca orice ca sa slabeasca.

Povestea lui Angus Barbieri. Barbatul care a trait un an fara sa manance

Atunci doctorii au venit cu o idee bizara. I-au propus sa tina dieta cu apa, timp de 40 de zile. Cei din spital au fost convinsi ca nu va rezista mai mult de cateva zile fara sa manance. Spre marea lor surprindere, Angus a reusit la final sa depaseasca chiar recordul mondial! Nu s-a atins, la final, de mancare timp de 382 de zile!

Cum se tine, de fapt, dieta cu apa

Povestea lui Angus Barbieri. Dieta cu apa este recunoscuta pentru beneficiile aduse pentru organism si efectele asupra sanatatii. Trebuie sa tii trei zile de post negru, timp in care bei doar apa. Aceasta metoda regenereaza complet celulele umane si intareste si imunitatea. Sunt insa si niste indicatii care trebuie urmate cu mare atentie, daca vrei sa slabesti rapid folosind aceasta metoda.

Atunci cand regimul este urmat pe o perioada mai lunga, organismul incepe sa se hraneasca cu rezervele de grasime acumulata. Asadar, poţi slabi mult mai repede. Atentie, insa! Medicii nu recomandă un regim mai lung de 40 de zile. Acesta trebuie tinut in clinici speciale, acolo unde esti monitorizat tot timpul.

Povestea lui Angus Barbieri. Angus nu este singurul care poate rezista multa vreme fara sa consume mancare. Totusi, cazul lui a intrat in istorie fiind unul record. Povestea lui Angus pare incredibila, dar a fost detaliata chiar de catre doctorii sai, in 1973, in publicatia „Postgraduate Medical Journal”, scrie clickpentrufemei.ro.

loading...