Salariu Violeta Alexandru. Ministrul Muncii, alaturi de Ministrul de Interne, Ministrul Sanatatii si Ministrul Economiei, a devenit una dintre figurile centrale in timpul pandemiei. Ea este cea care are pe mana soarta a milioane de romani.

Din pacate, nici in Romania nu este un numar mare de femei implicate activ si la vedere in politica. Recent, cand a venit vorba despre pensiile romanilor, Violeta Alexandru nu s-a ferit sa se contrazica inclusiv cu mai multi colegi de guvernare.

Salariu Violeta Alexandru. Cati bani incaseaza, de fapt, de la stat

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale Violeta Alexandru a trecut in declaratia de avere ca detine un apartament. Acesta este, de fapt, detinut in coproprietate cu sotul ei, Alexandru Doru. Violeta mai detine si o masina veche din 2007, precum si un teren mostenit.

Este vorba despre un teren agricol de 0,8 hectare, mostenit in anul 2007. Apartamentul mentionat anterior este dobandit prin credit in anul 2015. Are in total o suprafata de 62 mp. Masina pe care a cumparat-o este un model Honda Accord.

Salariu Violeta Alexandru. Ministrul Muncii are si o datorie de 55.000 de euro. Este prezentata sub forma unui credit contractat in anul 2015 si scadent in anul 2045.

Veniturile totale incasate de Violeta Alexandru in ultimul an fiscal declarat sunt in valoare de 118.662 lei. Banii au fost incasati drept salariu de la Asociatia Institutul Pentru Politici Publice.

Salariu Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a fost fondatorul si directorul Institutului pentru Politici Publice. Violeta a mai incasat si un salariu de 69.501 de la Camera Deputatilor, dar si un salariu de 7.536 lei de la APADOR-CH.

Doru Alexandru, sotul Violetei Alexandru, a incasat si el un salariu frumos. Mai precis. intr-un an a primit suma de 55.314 lei de la Ministerul Apararii Nationale, scrie adevarul.ro. La aceste sume se adauga apoi alocatia de 1.008 lei/an pentru copil.

loading...