Milagros din Inger Salbatic. Natalia Oreiro a fost adorata de fanii din intreaga lume cand a jucat in telenovela Inger Salbatic. Nastrusnica si baietoasa Milagros i-a tinut pe romani lipiti de micile ecrane. Cum arata acum Natalia, la 43 de ani? Cu ce se ocupa superba actrita? Aflati in continuare toate detaliile.

Natalia Oreiro a venit in Romania in anul 2001. A filmat la acea vreme un videoclip la Castelul Bran di recunostea ca s-a simtit perfect aici. Superba artista din Uruguay a devenit mama de baiat pe 26 ianuarie 2012. Tatal copilului este rockerul Ricardo Mollo, in varsta de 59 de ani. Natalia s-a confruntat apoi cu depresia postnatala.

Milagros din Inger Salbatic. Cum arata si cu ce se ocupa acum Natalia Oreiro

Milagros din Inger Salbatic. S-a izolat in casa timp de cateva luni, timp in care s-a ingrasat mai bine de 15 kilograme. Natalia Oreiro a devenit de anul trecut si vedeta de televiziune. A fost cooptata in echipa emisiunii „Got Talent Uruguay”, varianta noastra a productiei fiind „Romanii au talent”, scrie click.ro.

Milagros din Inger Salbatic. Natalia Oreiro s-a nascut pe 19 mai 1977 in Montevideo, Uruguay. A inceput sa studieze teatrul la 8 ani. La 12 ani a obtinut prima slujba in domeniul artistic. Pana la 16 ani, a jucat in zeci de reclame. In acea perioada s-a remarcat ca dansatoare si ca actrita in telenovele precum „Dulce Ana/ Dulce Ana” si „Ricos y Famosos”.

Natalia Oreiro a jucat in foarte multe seriale si telenovele, printre care „Muñeca brava”, „El deseo” si „Sos mi vida”. In 2008-2009, Natalia Oreiro a jucat in „Amanda O”. A fost prima telenovela difuzata atat pe posturi de televiziune din 22 de tari, cat si pe internet si pe telefonul mobil. Actrita a luat o decizie neasteptata cand a anuntat ca isi ia cetatenia rusa. De altfel, si pe internet posteaza si in limba tarii adoptive.

loading...