Traim intr-o lume in care femeile sunt egale cu barbatii, atunci cand vine vorba despre puterea de decizie si, mai ales, de ocuparea functiilor in ierarhia unei companii. Ce nu trebuie intrebata niciodata o femeie la locul de munca?

Femeile tinere trebuie sa vada drumul catre succes atat pe plan personal cat si in cel profesional. De cele mai multe ori, ceea ce le impiedica este lipsa de incredere in puterea lor de a face acest lucru.

Un studiu realizat de compania Brain arata ca 43 % dintre femei aspira la o functie de conducere inca din primii doi ani ai carierei, iar doar 34 % dintre barbati vor sa faca acelasi lucru.

Potrivit businessmagazin.ro, in cazul femeilor acest procentaj scade cu peste 60 % de-a lungul anilor, in cazul barbatilor, procentul ramane aproape neschimbat.

Ce nu trebuie intrebata niciodata o femeie la locul de munca

Intrebarea pe care foarte multe femei o primesc dezvaluie greutatile intampinate de acelea dintre ele care ocuoa functii de conducere: cum reusesti sa te descurci cu toate?

Aceasta intrebare ar trebui sa fie primita ca un compliment, dar este, de fapt, un enunt sexist. Greutatile nu ar trebui sa fie diferentiate intre femei si barbati, dar problema este ideea pe care multi o impartasesc, mai ales atunci cand vine vorba despre functiile de conducere si rolul de mama a unei femei, lucruri ce multi considera ca nu merg bine impreuna.

loading...