Fiica lui Mircea Geoana. Este unul dintre cei mai discreti politicieni de pe scena politica romaneasca. Chiar daca despre Mihaela se stie ca este implicata in acte caritabile, despre fiica ei si a lui Mircea se stiu putine.

Cum arata, de fapt, Ana si cu ce se ocupa? Fiica lui Geoana isi imparte timpul intre Colorado, acolo unde tatal ei a primit o locuinta de serviciu, si California, acolo unde locuieste impreuna cu iubitul ei american.

Fiica lui Mircea Geoana. Cum arata si cu ce se ocupa, de fapt, Ana

Ana a cochetat cu o cariera de fotomodel, atat in Romania, cat si in SUA, in vremea studentiei. A terminat Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Pennsylvania, din Philadelphia. Insa nu a profesat in domeniul medical. Ana s-a mutat apoi in California, dar nu s-a angajat la vreun spital.

Ea si-ar fi anuntat recent prietenii ca a inceput un job nou la William Morris Endeavor. Aceasta este o celebra agentie de impresariat din Beverly Hills, scrie wowbiz.ro.

Fiica lui Geoana a dat medicina pe modeling. Sursa foto: wowbiz.ro

Fiica lui Mircea Geoana. Tatal Anei, a revenit in prim-plan in anul 2019. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a decis sa il numeasca in functia de adjunct. Geoana a fost, in trecut, ministru de Externe, ambasador in SUA si candidat la alegerile prezidentiale din 2009.

Ana duce o viata de vis in Statele Unite. Sursa foto: stirilekanald.ro

Fiica lui Mircea Geoana. „Când vorbesc cu fiica mea la telefon sau pe Facetime, uit de orice grijă. Din păcate, deocamdată nu are de gând să se întoarcă în România, își dorește să rămână să lucreze acolo. Acolo însemnând numai Los Angeles, cu toate că a studiat pe Coasta de Est, dar e foarte atrasă de California.

Ceea ce se întâmplă acolo în domeniul comunicării e din altă epocă. Ar vrea să lucreze acolo măcar un an sau doi, să învețe și apoi poate vine în România„, a dezvaluit Mihaela Geoana pentru viva.ro.

loading...