Alina Puscau si Vin Diesel. Ferma 2020. Orasenii se vor infrunta cu satenii. Printre cele mai exotice aparitii din noul sezon de la PRO TV se numara si Alina Puscau. Superba romanca le-a sucit mintile si barbatilor celebri, fiind de notorietate relatia ei cu Vin Diesel.

Amandoi atragatori, cu succes pe plan profesional, dar ceva nu s-a legat, in cele din urma. Ce s-a intamplat, de fapt, intre cei doi indragostiti?

Alina Puscau si Vin Diesel. De ce s-au despartit, de fapt, cei doi?

Alina Puscau avea doar 16 ani cand castiga unul dintre cele mai importante concursuri de moda. Primea atunci din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment de neuitat. I-a spus ca este atat de frumoasa, incat nu ar putea pierde.

”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura şi reaprecierea lucrurilor simple. Abia aştept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, a declarat Alina Puscau, dupa ce s-a aflat ca participa la Ferma.

Alina Puscau si Vin Diesel. A avut o relatie cu celebrul actor Vin Diesel la inceputul anilor 2000.  „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea“, a dezvaluit Alina Puscau la Pro TV, scrie okmagazine.ro.

Motivul despartirii celor doi indragostiti a fost unul dureros pentru orice cuplu.  „El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii“, a adaugat Alina Puscas.

loading...