Cuzin Toma, actorul care interpreteaza personajul Firicel din Las Fierbinti, continua sa isi faca dreptate in instanta atunci cand sesiaza orice fel de derapaj care ii influenteaza negativ viata.

In urma cu doar cateva zile, Cuzin Toma a primit o veste buna din partea instantei. Actorul de la Pro TV a fost dat in judecata o banca din Romania, iar in prima faza a pierdut procesul. Acum, magistratii au decis ca dosarul sa se rejudece.

„Admite recursul declarat de recurentii-parati TOMA CUZIN si TOMA CRISTINA in contradictoriu cu intimata-reclamanta… S.A. impotriva incheierii din 05.11.2018 si Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronuntate de Tribunalul Bucuresti – Sectia a VI-a Civila in dosarul nr. 23622/301/2016. Caseaza hotararile recurate si trimite cauza spre rejudecare instantei de apel. Definitiva”, au dispus magistratii, potrivit spynews.ro.

Cine este Cristina, sotia lui Cuzin Toma

Actorul Cuzin Toma traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina, o femeie discreta, fara gusturi extravagante si care nu profita de celebritatea sotului sau. Cristina si Cuzin se cunosc inca din adolescenta, de cand aveau 18 ani.

Cristina Toma este artist plastic, specializata in colaje si mai este cunoscuta drept Cuzina, nume pe care il foloseste atunci cand isi semneaza lucrarile de arta.

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate lucrari ale ei se numeste Accesorii de lux si infatiseaza un colej format din mai multe picturi cu pistoale.

loading...