Andrei Selaru pe numele sau adevarat are numai ghinioane cu masina. Potrivit cars.ro, vloggerul si-ar fi distrus Mercedes-ul in valoare de 70.000 de euro pe drumurile din Romania.

Vloggerul Selly si-ar fi distrus masina pe drumurile din Romania. Acesta a reactionat dupa ce s-a dus intr-o scurta vizita in orasul sau natal, Craiova. Acesta a sustinut ca drumurile se afla intr-o conditie deplorabila, iar masina lui a avut de suferit.

Mai mult, Selly a avut si un mesaj pentru autoritati: ”Aventura noastra continua. Am ajuns în municipiul Slatina, chiar pe centura unde stiti ca drumurile sunt de o calitate rarisima. Adica, e ceva extraordinar ce-au facut oamenii aici. Se vede ca cei care conduc orașul sunt foarte interesati de drumurile astea, se chinuie foarte mult sa le faca senzationale, cele mai bune drumuri pe care am mers vreodata”, a spus Selly cu ironie.

Ce model Dacia a condus Selly de la 5Gang

Artistul si-a cumparat masina visurilor lui la scurt timp dupa ce a implinit 18 ani. Din pacate, nu s-a bucurat prea mult de ea. A facut un accident serios, la nici o luna de cand a achizitionat-o.

Totusi, inainte sa ajunga la volanul unui bolid, Selly a condus si o masina Dacia. Mai precis, un model de Dacia Stepway.

Pretul este mult mai mic decat al noului lui automobil. Conform site-ului Dacia, pretul incepe de la 9560 de euro pentru un model nou.

loading...