Se stie faptul ca Dubai este unul dintre cele mai bogate orase ale lume, dar cum traieste un cersetor acolo? Potrivit presei, foarte multi oameni calatoresc cu vize turistice si se apuca de cersit, mai ales in Abu Dhabi.

Potrivit khaleejtimes.com, exista retele intregi de cersetori in Emiratele Unite. Majoritatea vin in tara cu viza turistica si se apuca de cersit cat timp li se parmite sederea, iar totul este aparent legal.

In urma cu aproximativ patru anu, un cersetor din Dubai a castigat 28.000 de dolari pe luna. Politia sustine ca cei mai “experimentati” cersetori ajung sa castige in prezent si cate 70.000 de dolari pe luna, o suma uriasa fata de multe salarii de pe piata.

Cati bani castiga un cersetor in Romania

Potrivit libertatea.ro, un cersetor din Constanta a reusit sa castige in doar 30 de minute aproape 60 de lei. Barbatul a fost prins de politisti, iar toata suma i-a fost confiscata.

In schimb, in Bucuresti, un reporter deghizat in cersetot a reusit sa stranga 65 de lei in doar un sfert de ora. Totul a facut parte dintr-un experiment social desfasurat in zolene agolerate: Piata Unirii si Gara de Nord.

loading...