Serialul Vlad. Vlad este un serial TV romanesc care a avut premiera pe 25 februarie 2019. Filmul spune povestea lui Adrian – Anghel Damian – / Vlad – Adrian Nartea – tanarul care a fost inchis pe nedrept in urma inscenarii unui jaf. Cei care l-au tradat sunt chiar prietenii lui, Stefan Dragomir – Andrei Aradits – si Leonard Cazacu – Emilian Oprea.

Dupa cateva experiente traumatizante, acesta primeste sansa la o noua viata, indrumat fiind de Cezar – Bebe Cotimanis – poreclit „Inginerul”, el devenind mentorul lui. Olimpia Melinte joaca rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a tradat atunci cand acesta a fost inchis.

Serialul Vlad. Cat costa, de fapt, un singur episod produs de PRO TV

Productia este bazata pe o licenta turceasca, dupa filmul Ezel, pe care cei de la Pro TV au achizitionat-o. Serialul a fost filmat, atat in Romania, cat si in Grecia. Printre cele circa 100 de locatii de numara Palatul Bragadiru, Snagov, hoteluri si cazinouri din Grecia, potrivit paginademedia.ro.

Conform verdict.ro, serialul este urmarit in fiecare luni de aproximativ 1.5 milioane de telespectatori, cu 400.000 de oameni mai mult fata de cei care se uita la televiziunile concurente, Antena 1 și Kanal D, in acelasi interval orar.

Fiecare sezon din serialul Vlad are in total 13 episoade. Acestea dureaza cate o ora si jumatate. Pentru un singur episod al serialului s-au platit in jur de 200.000 de dolari. La un calcul simplu, un intreg sezon i-a costat pe sefii de la PRO TV un total de 2.6 milioane de dolari, susttine sursa mentionata anterior.

Masina Adi Nartea. Ce masina conduce, de fapt, actorul din Vlad

Cand apare pe micile ecrane, in rolul lui Vlad, Adi Nartea se lafaie in lux. Personajul interpretat de indragitul actor de la PRO TV are o avere fabuloasa. Isi permite oricand orice moft. De la locatii de lux, la iahturi si masini de vis, in serialul Vlad le are pe toate.

Nu asa stau insa lucrurile cand vine vorba despre Adi Nartea. Multi fani au ramas uimiti cand au aflat ce masina conduce, de fapt, Adi Nartea din Vlad. Tot o surpriza a a fost pentru ei si atunci cand s-a aflat unde locuieste actorul de la PRO TV. Citeste AICI toate detaliile.

loading...