Secretul lui Meghan Markle. Ea nu avea habar cat de mult avea sa i se schimbe viata, de fapt, dupa ce l-a cunoscut pe printul Harry. Cativa ani mai tarziu, cei doi sunt casatoriti, au impreuna un fiu pe nume Archie. Dar asta nu e tot. Decizia lui Harry de a renunta la succesiunea la tron si de a pleca din Anglia impreuna cu familia lui a zguduit din temelii Casa Regala Britanica.

Spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton, sotia lui Harry a fost mereu o rebela. A fost adorata de public in serialul Suits. Meghan si-a atras apoi un val de ura din partea celor care tin la traditiile Familiei Regale. La fel ca mama lui, Harry si-a ascultat inima si a decis in consecinta. A ales o viata de familie linistita si plina de iubire. Adica exact ceea ce isi dorea si Printesa Diana.

Secretul lui Meghan Markle. Ce facea in trecut pentru bani

Multa lume o stie doar ca sotia lui Harry sau pentru rolul lui Rachel din serialul Suits. Insa, de-a lungul timpului au iesit la iveala mai multe secrete din trecutul fostei Ducese. Ce facea, de fapt, in trecut pentru bani? Parintii ei au divortat cand ea avea doar sase ani. Apoi a locuit cu mama sa, Doria Ragland, instructor de yoga si asistent social.

Datorita jobului pe care il avea tatal ei, Thomas Markle, Meghan putea sa participe la filmarile diferitelor pelicule. In acea perioada invata la Immaculate Heart High School din Los Angeles, o scoala doar de fete.
„În fiecare zi după școală pentru 10 ani, eram la filmările ‚Married…with Children’ ceea ce era un loc amuzant și pervers de crescut o fată micuță în uniformă de școală catolică.”
, spunea Meghan Markle in 2013, conform verdict.ro.

Secretul lui Meghan Markle. Pe langa rolurile micute, Meghan Markle isi castiga bani frumosi din caligrafie, o pasiune pe care o urmeaza si in ziua de astazi. De asemenea, pentru o perioada buna, sotia lui Harry a scris si pe blogul personal. Avea o multime de cititori, dar a fost nevoita sa il inchida dupa ce a devenit Ducesa.

loading...