Ce se afla in capacul fiecarui borcan de Nutella? Sigur nu te asteptai la asta. Misterul a fost deslusit, iar multe persoane au fost uimite cand au aflat raspunsul. Ai cumparat cel putin odata un borcan de Nutella.

Este unul dintre cele mai apreciate dulciuri din intreaga lume. Ori ai cumparat pentru tine sau pentru cei dragi, dar nu banuiai ce ai luat, de fapt.

Nutella poate fi consumata simpla, pe paine, cu o cana de lapte. Poate fi pusa in clatite sau alte prajituri. Insa, producatorii au o surpriza pentru consumatori.

Ce se afla in capacul fiecarui borcan de Nutella? Sigur nu te asteptai la asta

Recent, a aparut o noua provocare pe internet si multi curiosi si-au dorit sa afle raspunsul la intrebarea de mai devreme. Unora nu le-a venit sa creada, asa ca au filmat totul si au postat pe internet. Unele clipuri au devenit imediat virale.

Sub capac, se afla o folie de protectie. Daca o rupem, descoperim ca, de fapt, in fiecare capac de Nutella se ascunde cate o spatula de plastic. Aceasta poate fi apoi folosita pentru a savura crema delicioasa, conform fanatik.ro.

Ce este, de fapt, Nutella. Cand a aparut prima oara in comert

Nutella este o crema de ciocolata, care a fost fabricata pentru prima oara in Italia. Povestea acestui produs a inceput in anul 1940. In acel an, Pietro Ferrero, un patiser din regiunea Piemont, Italia, a folosit o reteta veche. Aceasta se prezenta sub forma unei paste de ciocolata numita giandua.

Pasta respectiva era perfecta pentru intins pe paine. In acea perioada din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cacaoa era inca rationalizata. De asemenea, pretul era unul extrem de scump. Patiserul a avut o idee geniala. A decis sa o amestece cu alune pisate, pentru a folosi o cantitate mai mica de cacao. Asa a aparut Nutella atat de iubita si in prezent.

loading...