Dacia Sandero 3. Au mai ramas mai putin de doua luni pana la lansarea noului model. Fanii acestei marci asteapta cu nerabdare evenimentul. Acum, spre bucuria lor, au aparut noi imagini cu noua Dacia. In aceasta toamna se va lansa a treia generatie a modelelor Sandero si Logan. Daca prima masina este preferate vesticilor, cea din urma ramane favorita pe piata din Romania.

Aceste imagini sunt realizate pe computer si au la bază fotografiile spion realizate cu prototipurile camuflate. Reprezinta mai degraba o „impresie artistica” a celui care a analizat fotografiile originale. Designul este facut intuitiv, presupunand ca aceasta este, de fapt, forma finala a noului model.

Asa ar arata noul model Dacia Sandero. Sursa foto: promotor.ro

Dacia Sandero 3. Cele mai noi imagini cu modelul. Ce pret va avea, de fapt

Noul Sandero are la baza aceeai platformă CMF-B precum noul Clio. Vor lipsi totusi sistemele avansate de asistenta si autonomia de nivel 2. Conform informatiilor din presa, va dispune de o versiune de motorizare hibrida. Are la baza un motor aspirat cu benzina de 1,6 litri (in jur de 100 CP), precum si un motor electric. Puterea totală ar urma sa fie de aproximativ 130 CP. 

Se pare ca noua Dacia Sandero va avea un pret de vanzare care porneste de la mai putin de 9.000 de euro. Costul pentru modelul actual incepe de la circa 8.000 de euro, sustine promotor.ro.

Modelul urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna. Sursa foto: promotor.ro

Dacia Logan cu 1 milion de kilometri. Ce se afla, de fapt, sub capota

Dacia Sandero 3. Un barbat din Slobozia a dat kilometrajul unui Logan peste cap. Este vorba despre Matei Anastasie, de profesie taximetrist, care a parcurs cu masina de trei ori distanta pana la Luna.

Dupa ce au aflat despre performanta masinii, oficialii de la Dacia Romania l-au invitat pe proprietar la un service autorizat pentru a supune automobilul unor teste amanuntite.

Spre surprinderea lor, mecanicii au confirmat kilometrii masinii si spun ca motorul este cel original, fara sa fi fost segmentat vreodata. Mai mult, compresia era buna si egala in toate cele patru pistoane, iar cutia de viteze este de asemenea cea din fabrica.

loading...