Dupa o pauza in televiziune, Mihaela Radulescu revine pe micile ecrane. Vedeta a semnat cu Pro TV pentru a prezenta noul sezon al productiei Ferma, care se va numi Fermieri versus oraseni.

Noul sezon al reality show-ului Ferma revine la Pro TV: mai dur, mai intens, mai incarcat de situatii neasteptate, care vor testa rezistenta celor care au acceptat provocarea. Deja au fost alesi cei 16 concurenti si se pregatesc de inceperea filmarilor.

Ferma va aduce in fata doua mentalitati: oraseni si sateni. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine, stilului de viata pe care l-a avut si care i-a format valorile. Vor avea loc probe fizice intense, iar psihicul concurentilor va fi testat prin incercarile la care vor fi supusi de-a lungul zilelor petrecute in Ferma. Marele premiu va fi de 50.000 de euro.

Competitorii sunt opt oraseni si opt sateni si sunt gata sa-si testeze propriile limite si sunt pregatiti pentru orice provocare in viata, potrivit paginademedia.ro.

Mihaela Radulescu prezinta alaturi de Cristi Bozgan

Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan

“Candva, in toiul pandemiei, am aflat ca vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o tara cu mult mai multe cazuri si probleme legate de Covid decat Romania, n-am fost foarte convinsa ca se va intampla.

Si, totusi, cu o mobilizare exemplara, Pro TV a reusit sa puna in miscare aceasta productie complicata, dar atat de urmarita de public. Iata-ma convinsa total, impresionata de tot ce s-a facut pentru protectia concurentilor si a echipei si… gata de reluat aventura asta grozava.

Am un chef nebun de munca, dupa atata pauza, simt energia fantastica a echipei si abia astept sa incepem filmarile. N-o sa mai inghetam, ca la ultima editie, dar o sa ne confruntam cu alte „delicii“, pentru ca la „Ferma“ viata e grea si plina de surprize, pentru toata lumea.

Iubesc amestecul de emoții si, impreuna cu Cristi Bozgan, o sa ne straduim sa-i ghidam pe concurenti prin propriile neputinte, pana o sa vada cate pot cu adevarat sa faca, dar sa si duca. Ne vedem in noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu.

loading...