Kaufland a facut acum anuntul care ii vizeaza pe 1.000 de romani. Din pacate, economia mondiala a fost grav afectata in urma pandemiei. Milioane de oameni din intreaga lume au ramas fara locuri de munca. Din pacate, retailul se numara printre cele mai afectate domenii. Tot mai multi oameni se tem sa lucreze intr-un astfel de mediu, din cauza ca ar fi nevoiti sa aiba contact direct cu sute de persoane.

Kaufland a facut acum anuntul. Sunt vizati 1.000 de romani

Cu toate acestea, sunt inca destui romani care isi cauta un loc de munca, fie el si in comert. Pentru acestia, a venit o veste uriasa. Conducerea retailerului german a anuntat ca vor face angajari pentru 1.000 de posturi, pana la finalul anului fiscal. Asadar, daca doresti sa gasesti un loc de munca in comert, poti aplica pana in luna februarie a anului 2021.

In acest moment, sunt deja 15.000 de angajati. Posturile noi sunt puse la dispozitia doritorilor atat cu scopul deschiderii unor magazine noi, cat si a extinderii actualelor echipe, conform profit.ro.

Kaufland este un lant de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz. Acest grup detine si retailerul de discount Lidl. A deschis primul sau magazin in anul 1984 in Neckarsulm S-a extins rapid si a devenit lider in ceea ce a fost anterior Germania de Vest. In anul 2014, grupul Schwarz a devenit cel mai mare grup de retail din Europa, cu afaceri de aproape 80 miliarde euro.

In prezent, Kaufland detine peste 1200 de magazine, dintre care mai mult de 650 sunt situate in Germania. Kaufland opereaza insa si in alte tari din Europa Centrala si de Est: Cehia, Polonia, Croatia, Slovacia, Romania, Republica Moldova si Bulgaria. Mai mult decat atat, Kaufland planuieste sa se extinda in anii urmatori cu alte filiale in Australia.

loading...