Fiul Elodiei Ghinescu. Cazul avocatei disparute fara urma a socat o tara intreaga. Au intrat in istorie celebrele emisiuni de la OTV, facute de Dan Diaconescu, despre acest caz. Din pacate insa, corpul ei nu a fost gasit nici pana in ziua de azi. Elodia Ghinescu si Cristian Cioaca pareau sa formeze un cuplu fericit. Politistul si-a cunoscut viitoarea sotie in anul 2002, cand el avea doar 26 de ani.

Ea insa, era avocata si casatorita. A divortat si, dupa doar doi ani de relatie, a ramas insarcinata. Cei doi au decis sa faca nunta si botezul in aceeasi zi. Locuiau intr-un apartament din Brasov, unde Cioaca detinea doar calculatorul, de pe care Elodia ii trimitea mesaje amantului ei. Se pare ca, desi Cioaca s-a jurat ca se iubeau, lucrurile nu mai mergeau cum trebuie in relatia lor.

Fiul Elodiei Ghinescu. Ce s-a ales de Patrick, dupa ce Cioaca a ajuns dupa gratii

Elodia isi insela sotul cu un fost ofiter SPP, pe care il cunoscuse pe internet. Nici Cioaca nu s-a lasat mai prejos, gasindu-si la randul lui o amanta. Elodia Ghinescu a fost vazuta pentru ultima data in data de 29 august 2007, in apartamentul ei. Apoi a disparut fara urma. Cu toate ca Cioaca a ajuns la inchisoare pentru ucidere ei, nu a recunoscut vreodata presupusa crima.

Multa lume s-a intrebat ce s-a ales de fiul celor doi. Patrick a fost ingrijit de sora lui Cioaca, dupa ce tatal sau a ajuns in spatele gratiilor. Acum, baiatul are 14 ani si a devenit membru al Federatiei Romane de Baschet, alaturi de marii sportivi ai tarii. Locuieste impreuna cu Ana Maria Ene si sotul acesteia, fiind tinut departe de bunicii din partea mamei.

Conform redactia.ro, se pare ca el a decis sa ceara in instanta schimbarea numelui. Judecatorii au admis cererea, asa ca Patrick nu se va mai numi Cioaca, dupa tata.

loading...