Dalida din Las Fierbinti. Unul dintre cele mai indragite personaje din serialul de la PRO TV. Replicile amuzante pe care i le da primarului, felul in care se misca sau rosteste cuvintele, totul a facut ca Dalida sa starneasca hohote de ras. Si romanii au nevoie de zambete in aceasta perioada neagra. Ecaterina Ladin, caci asa se numeste in realitate, vine de peste Prut. La fel ca pe colegul ei, Leonid, soarta a purtat-o pe drumul spre Romania.

Recent, vedeta PRO TV a decis sa povesteasca despre culisele serialului si despre cum a ajuns, de fapt, sa o joace pe Dalida, Cum reactioneaza oamenii cand o recunosc pe strada? Care sunt replicile ei preferate? Afla totul in randurile de mai jos.

Dalida din Las Fierbinti. Dezvaluiri din culisele serialului de la PRO TV

“Nu ştiu dacă există actor care să se împrietenească uşor sau repede cu vreun personaj. E ceva ce trebuie să creezi, să dai naştere. Unora le reuşeşte mai repede, altora mai greu, în acest caz sunt şi eu. Acest rol poate abia acum e ceea ce trebuie să fie, pentru că nu mai sunt emoţiile de la început şi pot să lucrez la el lucid, nu instinctiv.

Actrita are o familie superba. S-au bucurat impreuna de timpul petrecut impreuna, in ultimele luni

Dalida din Las Fierbinti. Cel mai greu a fost primul sezon, neavând feedbackul publicului. Putea să-mi spună oricine că e OK, Dragoş, colegii, mie nu-mi plăcea sau nu aveam încredere. Când a apărut pe post şi am văzut că place, abia atunci m-am mai liniştit, dar munca asupra Dalidei nu s-a terminat. Muncesc continuu ca să fie bună şi adevărată”, a declarat Ecaterina Ladin pentru clickpentrufemei.ro.

“Unde e domn primar?“, “Ce mai face Robi?“. De obicei, asta mă întreabă (n.r. oamenii care o recunosc). Rar despre Dalida. Mă mai întreabă dacă filmăm chiar în Fierbinţi şi de unde au atâtea idei scenariştii. Am dat un casting. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună probă din viaţa mea, dar Dragoş Buliga mă văzuse în nişte spectacole şi cred că acolo am fost mai bună. Prima zi de filmare nici nu o ţin minte. Emoţiile erau mai mari decât bucuria”, a mai adaugat indragita actrita, pentru sursa citata anterior.

loading...