Cu ce se ocupa Corina Chiriac, dupa ce a plecat de la National TV? Artista i-a luat prin surprindere pe fani, cand a anuntat ca renunta la televiziune. Chiar daca tinerii nu urmareau emisiunea ei, totusi ratingul era multumitor, iar Corina avea inca multi fani. Era una dintre cele mai longevive emisiuni din televiziunea din Romania. In total, cantareata a prezentat-o timp de 12 ani.

Chiar daca a ramas fara un loc de munca, iar pandemia i-a blocat sansele unor concerte, Corina Chiriac nu a renuntat la dragostea pentru arta si pentru fani. Asadar, le-a dat o veste buna admiratorilor ei. In aceasta toamna, dupa ziua vedetei, vor putea citi cartea care contine amintirile ei, dupa o cariera impresionanta.

Cu ce se ocupa Corina Chiriac, dupa ce a renuntat la televiziune

“Dragi prieteni, bun găsit. Am terminat cu bine de scris cartea amintirilor, azi am trimis textul la doamna care îmi face tehnoredactarea. Mi-ar plăcea să o lansez la toamnă, de ziua mea ! Să vedem…”, spunea recent artista.

Corina Chiriac le-a aratat fanilor manuscrisul cartii la care a lucrat in aceasta perioada. sursa foto: libertatea.ro

Cu ce se ocupa Corina Chiriac. „Îmi doresc un turneu cu viitoarea mea carte, cu conferinţe cu fani, cu oameni pe care să-i văd față în față, pe viu. Eu dacă n-aş fi cântat, n-aş fi avut aşa succes, eu vorbesc cu oamenii, mă confund cu publicul. Dar poate interveni uzura şi trebuie să găsesc o altă modalitate de a comunica și cu publicul. Trebuie să-ţi dai o resetare – am nevoie de o resetare, voi îi spuneţi reinventare”, a spus aceasta pentru click.ro, citat de OK! Magazine.

Ce spunea artista despre plecarea de la National TV

„Am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională (…) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV. Multumesc tuturor membrilor echipei și colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să ‘Ne-amintim Duminica’ și să ‘Oprim Timpul’ împreună”, a scris artista la acea vreme, conform paginademedia.ro

loading...