Pro TV a anuntat inceperea filmarilor pentru nou sezon Ferma. Reality show-ul este prezentat de Mihaela Radulescu si de Cristian Bozgan si se va numi Fermieri versus oraseni.

Cristian Bozgan a prezentat si sezonul din 2019, dar putina lume stie cine este el de fapt, pentru ca a stat departe de lumina reflectoarelor. Cristian Bozgan are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si strainatate.

Prezentatorul de la Pro TV este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Potrivit viva.ro, acesta stie toate strategiile pentru a supravietui in orice mediu, inclusiv paduri.

Mai mult, Cristian este un lider in adevaratul sens al cuvantului, poate da sfaturi pertinente, sa invete si sa motiveze oamenii atunci cand au nevoi.

Mihaela Radulescu, despre noul sezon Ferma

“Candva, in toiul pandemiei, am aflat ca vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o tara cu mult mai multe cazuri si probleme legate de Covid decat Romania, n-am fost foarte convinsa ca se va intampla.

Si, totusi, cu o mobilizare exemplara, Pro TV a reusit sa puna in miscare aceasta productie complicata, dar atat de urmarita de public. Iata-ma convinsa total, impresionata de tot ce s-a facut pentru protectia concurentilor si a echipei si… gata de reluat aventura asta grozava.

Am un chef nebun de munca, dupa atata pauza, simt energia fantastica a echipei si abia astept sa incepem filmarile. N-o sa mai inghetam, ca la ultima editie, dar o sa ne confruntam cu alte „delicii“, pentru ca la „Ferma“ viata e grea si plina de surprize, pentru toata lumea.

Iubesc amestecul de emoții si, impreuna cu Cristi Bozgan, o sa ne straduim sa-i ghidam pe concurenti prin propriile neputinte, pana o sa vada cate pot cu adevarat sa faca, dar sa si duca. Ne vedem in noua Ferma!”, a declarat Mihaela Radulescu.

loading...