RCA 2020. Cei de la economica.net anunta ca Brexitul a mai facut o victima. In lipsa unui acord intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, o companie mare a anuntat ca se retrage din Romania. Firma a intrat acum doi ani pe piata de RCA din tara noastra, dar acum isi va inceta activitatea incepand cu data de 1 septembrie, anul acesta.

Cu toate acestea, instrumentarea dosarelor de dauna va continua si dupa data de 31 decembrie 2020, in conformitate cu acordul primit de la ASF, dar si cu legislatia din Romania.

RCA 2020. O companie mare pleaca din Romania. Ce trebuie sa afle clientii

Explicatia Watford Insurance pentru aceasta decizie? A fost luata din cauza „nivelului scazut al primelor si a nivelului ridicat al inflatiei despagubirilor de dauna din ultimii ani”, conform economica.net. Watford Insurance Company Europe – Sucursala Bucuresti este o sucursala a companiei Watford Insurance Company Europe (WICE). Aceasta este o companie de asigurari din Gibraltar cu acoperire in intreaga Europa.

Compania a pornit la inceput, pe piata din Romania, cu subscrieri de polite de Raspundere Civila Auto si continuand ulterior cu alte clase de asigurari.

RCA 2020. Watford Insurance Company Europe este o subsidiara detinuta in totalitate de Watford Re Ltd., reasigurator cu sediul in Bermuda, avand un capital de 1.2 miliarde USD la data de 30 septembrie 2017.

Watford Insurance si filialele sale au un contract strategic de management al subscrierilor cu subsidiarele companiei Arch Capital Group Ltd. (Arch). Arch ofera asigurari si reasigurari la nivel mondial prin intermediul subsidiarelor pe care le detine.

Polita RCA. Atentie, soferi! Ce se intampla de la 1 iulie

RCA 2020. Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (BAAR) a anuntat ca de la 1 iulie si Cartea Verde va fi tiparita tot pe hartie alba. Aceasta modificare ii vizeaza mai mult pe asiguratori. Acestia vor fi nevoiti sa se supuna noilor reglementari. Chiar si asa insa, si soferii trebuie sa fie foarte atenti.

Incepand cu data de 1 iulie, trebuie sa primiti polita de asigurare Carte Verde pe hartie de culoare alba. Este obligatoriu chiar daca se elibereaza cu Contractul de asigurare RCA sau in mod separat. Alfel aceasta nu va fi valabila. Din fericire, toate politele de asigurare tiparite de hartie verde inainte de 1 iulie isi vor pastra valabilitatea mentionata.

CITESTE AICI MAI DEPARTE.

loading...