Vera Renczi sau Vaduva Neagra. Surprinzator, cel mai mare criminal roman din istoria tarii a fost o femeie. Numele ei ii ingrozeste si acum pe multi. Faptele odioase au pus-o in topul asasinilor nemilosi. Se pare ca ea s-a nascut la Bucuresti, cel mai probabil in anul 1903.

Era o aristocrata romana, de origine ungara. A devenit un personaj diabolic ce a ramas in istoria criminalisticii drept unul dintre cei mai odiosi asasini. A omorat cu sange rece si fara urme de regrete peste 30 de barbati. Explicatia ei? A vrut sa fie, de fapt, ultima femeie din viata lor.

Vera Renczi sau Vaduva Neagra. Cine a fost, de fapt, cel mai mare criminal roman din istorie

Din pacate insa, pentru toti cei curiosi, nu s-au pastrat fotografii originale cu cea numita Vaduva Neagra. Se spune insa ca era de o frumusete nemapomenita. Tocmai de aceea a putut sa ii faca pe multi barbati sa isi piarda atat mintile, cat si viata pentru ea. Vere Renczi a fost la origine fiica unui birghez maghiar si a unei mici nobile din Transilvania.

Cand a ajuns la adolescenta, a realizat ca este atrasa de barbati mai in varsta decat ea. A decis sa se casatoreasca de tanara, avand si un fiu din prima casnicie. Apoi a inceput sa isi banuiasca sotul de infidelitate, asa ca l-a otravit cu arsenic pus in vin. Rudele lui au observat disparitia lui, insa Vera s-a jurat ca a parasit-o.

Vera Renczi sau Vaduva Neagra. S-a recasatorit curand, dar si-a banuit si noul sot de acelasi pacat. Dupa doar cateva luni, si el disparea subit. Vera le spunea tuturor aceeasi poveste induiosatoare. Legal, nu s-a mai recasatorit pana a murit. Insa, aventurile cu tot felul de barbati, erau la ordinea zilei. Insa, din pacate pentru ei, dispareau la fel de subit.

In cele din urma a fost prinsa. O femeie inselata si-a urmarit sotul, care nu s-a mai intors din casa Verei. A anuntat politia, iar oamenii legii s-au ingrozit cand au vazut ce se afla, de fapt, in casa Verei. La subsol, erau peste 30 de sicrie cu barbati, printre care se afla chiar si unicul ei fiu. Acesta aflase de secretul mamei lui, insa asta l-a costat prea scump, scrie clickpentrufemei.ro.

loading...