Dieta Antonia. Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Mii de romance viseaza sa arate ca ea, iar barbatii il invidiaza pe partenerul ei. Cum se mentine, de fapt, in forma? Se pare ca regulile pe care le respecta artista sunt chiar unele de bun simt.

Nu apeleaza la diete complicate, nici nu face foamea. De asemenea, sportul este foarte important pentru iubita lui Alex Velea. Chiar daca are doi copii si o cariera fulminanta, isi face mereu timp pentru miscare.

Dieta Antonia. Cum se mentine, de fapt, in forma iubita lui Alex Velea

 „Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, a spus artista pentru viva.ro.

 „Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a mai adaugat ea, pentru sursa mentionata anterior.

Alex Velea si notele de la scoala. La ce materii avea 10 pe linie

Dieta Antonia. Multi raman surprinsi cand afla adevarul despre Alex Velea si notele de la scoala. Baiatul rau din muzica romaneasca este extrem de talentat, sufletist si are o familie superba. Isi adora iubita si copiii, iar pe plan profesional ajuta multi tineri sa se ridice. Cei mai cunoscuti sunt Mario Fresh si Lino Golden.

Putini stiu insa ca, de fapt, in spatele tatuajelor, se ascunde un elev olimplic. Velea a excelat la scoala, inca din primii ani pana la facultate. La un moment dat a trebuit totusi sa faca o alegere care i-a schimbat viata. Citeste AICI toata povestea.

loading...