Cele mai bune filme de dragoste. Chiar daca suntem fanii altor genuri, uneori o pelicula despre dragoste vine la fix. Fie ca vorbim despre filme cu final tragic sau filme cu final fericit, multe pelicule au devenit adevarate comori cinematografice. Cu siguranta ai auzit de ele, iar povestile lor le-au dus in topul celor mai vizionate din toate timpurile.

Cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile – TOP 5

Love Story

Filmul din 1970 este un clasic. El este bogat si cu o cariera de succes in fata. Ea este exact opusul lui, din clasa muncitoare si cu un suflet boem. Se cunosc, se indragostesc, dar apoi afla o veste devastatoare. Oare dragostea va invinge raul? Cu siguranta ca, la succesul acestui film, a contribuit si chimia minunata dintre cei doi actori principali: Ali MacGraw si Ryan O’Neal.

Up

Pelicula care a aparut in 2009 a devenit rapid una dintre cele mai iubite animatii din istorie. A starnit rauri de lacrimi si a fost apreciata pentru multe momente realiste si emotionante. Iubirea fara margini dintre Carl si sotia lui, Ellie, a cucerit o lume intreaga.

Serendipity

Filmul a aparut in anul 2001. Superbul cuplu format pe ecrane din John Cusack si Kate Beckinsale l-au transformat intr-un film cult. Cu totii avem nevoie sa credem ca destinul ne rezerva ceva bun. Ca dragostea adevarata exista si ne asteapta chiar dupa colt.

The Notebook

Ryan Gosling si Rachel McAdams au jucat atat de bine rolul unor indragostiti, incat povestea de iubire s-a transpus si in viata reala. Din pacate insa, povestea lor din realitate s-a terminat abrupt, in 2007. S-au iubit doar cativa ani, dar filmul in care au jucat impreuna a intrat in top.

Titanic

Cu siguranta, nu ar putea fi un alt film pe primul loc. Melodiile clasice, jocul actorilor, scenele care au facut istorie, relatia de prietenie dintre Leonardo DiCaprio si Kate Winslet, care este la fel de reala si in ziua de azi. Toate acestea au fost ingrediente care au contribuit la succesul inimaginabil al filmului.

loading...