Salariu sotia lui Cristi Tabara. Cristi Tabara a fost unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti. A lucrat si in TVR, dar apoi a decis. intr-un final, sa realizeze emisiuni pentru o televiziune de peste Prut.

In anul 2010, Tabara s-a casatorit cu Loredana Lascu. Aceasta era o prezentatoare TV la un post din Oradea, orasul lui natal. La acea vreme, jurnalistul lucra la TVR, ca director de departament. Asadar, a fost nevoit sa iti depuna si declaratiile de avere.

Salariu sotia lui Cristi Tabara. Cati bani a incasat Loredana, pe luna

Astfel am putut afla ca, in anul 2012, Cristian Tabara avea un salariu anual de 101.293 de lei. La venitul sau anual s-au adaugat alti 17.773 de lei, obtinuti din drepturi de autor. In total, jurnalistul castiga 119.066 de lei, adica suma de 9.922 de lei pe luna.

Conform aceluiasi act, sotia jurnalistului nu reusea sa castige suma asta nici macar intr-un an de zile. Loredana Lascu a castigat anual suma de 8.040 de lei pe an de la televiziunea din Oradea. Asta inseamna ca avea un salariu lunar de 670 de lei. Mai mult decat atat, nu a castigat vreun leu din drepturi de autor, scrie wowbiz.ro.

Loredana a castigat mult mai putini bani decat sotul ei. Sursa foto: wowbiz.ro

Salariu sotia lui Cristi Tabara. Anul urmator, situatia s-a repetat. Conform declaratiei de avere, in 2013, Lascu a incasat 8.040 de lei. Ulterior, frumoasa bruneta s-a mutat la Bucuresti, alaturi de iubirea vietii ei. Aici si-a gasit un loc nou de munca, drept editor la o revista.

Intre timp, Tabara a plecat de la TVR si s-a transferat la o televiziune din Republica Moldova. Acolo a inceput sa realizeze un talk-show politic. „Era prezentatoarea care facea cele mai putine balbe. De fapt, nici nu-mi amintesc vreo balba de-ale ei. La materialul facut la un an de Transilvania TV, colegii mei nu au reusit să gaseasca prin arhive nici un rateu de-ale Loredanei”, povesteau fostii colegi despre sotia lui Cristian Tabara.

loading...