Masina care rezista fara reparatii majore. Este visul oricarui sofer din lume. Traim intr-o perioada in care este nevoie de economie. Iar reparatiile sunt costisitoare atunci cand vine vorba despre un automobil. Daca aici va povesteam despre o Dacia Logan care a parcurs 1 milion de kilometri, astazi va povestim despre un alt model de masina care a depasit orice record.

In urma cu cativa ani, o soferita din Statele Unite ale Americii a mers 1,6 milioane de kilometri cu masina ei. A reusit aceasta performanta fara ca automobilul sa sufere vreo reparatie majora. Care a fost secretul ei? Femeia se ocupa, de fapt, cu livrarile de piese auto, asa ca schimba uleiul odata la doua saptamani. In 14 zile, parcurgea in jur de 12.200 de kilometri.

Masina care rezista fara reparatii majore. Secretul soferitei care a depasit orice record

Specialistii sustin ca schimburile regulate de ulei sunt un factor cheie care prelungeste viata motorului. Masina care a depasit orice record este un model Hyundai Elantra, fabricat in anul 2013. Conform promotor.ro, un astfel de exemplar se vinde si la noi, in varianta SH.

Un model asemanator cu cel al soferitei din SUA costa in Bucuresti un total de 11.550 de euro. Este fabricat in anul 2015. Are un rulaj de 112.800 de km, motor pe benzina de o capacitate cilindrica de 1.591 cm3 (132 CP), conectat la o cutie de viteze automata.

Un roman a facut peste 1 milion de km cu un Logan.

Masina care rezista fara reparatii majore.Ce au descoperit apoi inginerii de la Dacia sub capotaUn model Dacia Logan a ajuns celebru pe Internet dupa ce a strabatut peste 1 milion de kilometri pe drumurile patriei. Soferul este din Ialomita, face taximetrie, iar automobilul este din anul 2007.

Un barbat din Slobozia a dat kilometrajul unui Logan peste cap. Este vorba despre Matei Anastasie, de profesie taximetrist, care a parcurs cu masina de trei ori distanta pana la Luna.

Photo by Kaboompics .com from Pexels

loading...