Multa lume s-a intrebat cine este, de fapt, cea mai bogata romanca. Se spune despre ea ca l-a depasit si pe Ion Tiriac. Drumul ei de la concursurile de Miss, unde facea ravagii cu frumusetea ei, la cel de afacerista cu o avere de trei miliarde de dolari, pare parca rupt din filme. Se saturase de concursuri si visa sa ajunga departe. Asa ca a plecat in strainatate, ca sa munceasca pe post de receptionera. Acolo si-a cunoscut sotul si… restul e istorie!

Cea mai bogata romanca. Cine este, de fapt. L-a depasit si pe Ion Tiriac

Asa s-a transformat, de fapt, Anca Neacsu in Anca Verma. S-a casatorit cu omul de afaceri indian Abhishek Verma, iar viata ei s-a schimbat radical. Femeia originara din Galati avea doar 19 de ani cand l-a cunoscut. Ea era receptionera la un hotel, iar el a fost cucerit de farmecul ei, relateaza libertatea.ro.

De bucurie ca s-a insurat cu cea care avea sa devina cea mai bogata romanca, afaceristul a trecut rapid o parte dintre afaceri pe numele ei. In 2011, omul de afaceri indian a pus pe numele Ancai pachetul majoritar la Sig Sauer India. Aceasta este una dintre cele mai importante corporatii internationale de vanzare de arme. Mutarea neasteptata era, de fapt, menita sa protejeze afacerea de problemele cu legea pe care le avea indianul. Cu toate acestea, in cele din urma au ajuns amandoi in spatele gratiilor.

Cea mai bogata romanca. Abhishek Verma a fost acuzat ca a mituit mai multi ministri si parlamentari. Astfel ar fi obtinut la schimb contracte preferentiale. Anchetatorii au mai descoperit ca acesta isi ascundea banii in offshore-uri din Lichtenstein. Perioada petrecuta dupa gratii, in penitenciarul Tihar, nu a fost pe placul romancei. In 2014 a trimis o nota de protest, prin intermediul avocatului, catre ambasada Romaniei din India. In anul 2015, Anca a fost eliberata.

loading...