Semne ca nu te iubeste. Cu siguranta, orice femeie isi doreste ca partenerul de viata sa o iubeasca si sa o respecte cat mai mult timp. Insa, uneori dragostea dispare, dar nu ne dam seama. Sau nu vrem sa ne dam seama, de fapt. Astazi iti explicam care sunt aceste semne care il dau de gol pe partenerul tau. Te minti singura daca face asta si tu crezi in continuare ca iubirea lui este sincera.

Semne ca nu te iubeste. Te minti singura daca face asta

Are mereu toane si cauta motiv de nervi din orice. Este mereu nemultumit si cauta motive ca sa iti scoata in evidenta greselile si defectele. Uita sa te sune si asteapta mereu sa il suni tu. Daca il intrebi de ce nu te suna, incepe sa dea vina pe lipsa de timp, pe comoditate sau pe ale lucruri urgente.

Un barbat care nu te iubeste este distant si o companie neplacuta in conversatii. Nu cauta subiecte de discutii, raspunde mai mult monosilabic. El asteapta mereu sa faci tu primul pas. Isi doreste sa platesti tu, sa iei tu initiativa si sa decizi tu.

Semne ca nu te iubeste. Nu este deloc darnic si generos. Se gandeste mereu la el. Tu NU esti prioritatea lui si nici prin gand nu ii trece sa te surprinda vreodata cu ceva placut. Joaca un rol meschin in viata ta si iti deranjeaza toate sertarele sufletului. Te dezechilibreaza, apoi iti slabeste increderea in tine, conform avantaje.ro.

Nu este niciodata in preajma cand ai nevoie de el. Apare doar cand are el nevoie de tine. Este complet nepasator cand vine vorba de nevoile tale, nu este interesat de ceea ce iti doresti tu cu adevarat. Daca esti intr-o relatie si observi suspect de multe semne precum cele de mai sus, atunci este momentul sa iei masuri.

loading...