Grupa de sange cel mai afectata de COVID-19. Cine este, de fapt, cel mai expus pericolului? Oamenii de stiinta au impartit simptomele in sase categorii. Se pare ca majoritatea persoanelor care au fost infectate se incadreaza intr-una dintre cele patru grupe de sange: A, B, AB si 0.

Studiile arata ca tipul de sange poate afecta modul in care coronavirusul se dezvolta in corp. Multi s-au intrebat cine este mai expus si ce grupa de sange este cel mai des afectata.

Conform CNN, se pare ca doua grupe se afla la extreme. Descifrarea rolului pe care il joaca tipurile de sange i-ar putea ajuta pe oamenii de stiinta sa inteleaga mult mai bine riscul de boala.

Grupa de sange cel mai afectata de COVID-19. Cine este mai expus pericolului

Inca nu se stie cu exactitate de ce avem, de fapt, grupe de sange diferite. Oamenii de stiinta incearca si acum sa descifreze legaturile dintre acestea si diversele boli.

Persoanele cu grupa sanguina 0 au riscuri mai reduse de a se infecta cu noul coronavirus si de a fi spitalizate. Cel putin asta arata un studiu efectuat de compania 23andMe, specializata in teste genetice, conform gandul.ro.

Studiul a inclus in total 750.000 de participanti. Rezultatele finale arata ca persoanele cu grupa sanguina 0 prezinta o probabilitate mai redusa cu 9%-18% de a se infecta cu noul coronavirus. Cei care au fost expusi virusului, inclusiv cei din linia intai, au prezentat sanse mai mici cu 13%-26% de a se infecta.

Grupa de sange cel mai afectata de COVID-19. Profetia lui Nostradamus. A prevestit pandemia de coronavirus?

Profetia lui Nostradamus. Multi s-au intrebat recent daca faimosul prezicator a vazut, de fapt, ca ne va lovi pandemia de coronavirus. Nostradamus a scris prima sa carte, numita Les Propheties, in anul 1555. Predictiile sale sunt un subiect care starneste controverse si in zilele noastre.

Oamenii se impart in doua tabere. Unii cred ca scrierile lui au prevestit niste evenimente majore din istorie. Altii insa, cred ca este vorba despre simple coincidente. Recent, o presupusa profetie de-ale lui a circulat intens pe internet.

CITESTE AICI.

loading...