De ce ouale NU se tin pe usa frigiderului. Sigur nu stiai asta Ouale sunt bogate in vitamine si proteine. Sunt extrem de benefice pentru organismul uman. Depozitarea si pastrarea acestora trebuie facuta cu mare atentie. Se recomanda sa fie tinute in frigider. Temperatura perfecta pentru oua este una mai mica de 20 de grade. Asa poti evita sa se strice, rezistand chiar si trei saptamani fara probleme.

Mare atentie insa! Sigur nu stiai asta, dar depozitarea oualor NU se face pe usa frigiderului. Este o greseala frecvent intalnit, insa putini stiu de ce trebuie sa evite acest lucru. Cel mai potrivit loc din frigider pentru depozitarea lor este, de fapt, cel mai rece compartiment.

De ce ouale NU se tin pe usa frigiderului. Sigur nu stiai asta

„Temperatura cea mai bună pentru a împiedica alterarea ouălelor trebuie să fie mai mică de 20 de grade. Pentru a le menţine proaspete timp de trei săptămâni nu este indicat să le ținem pe uşa frigiderului, pentru că vor apărea fluctuaţii de temeperatură.

De câte ori vom deschide uşa frigiderului aceste produse vor intra în contact cu aerul cald din casă. Ouăle trebuiesc ţinute departe şi de alimentele care au un gust puternic şi nu trebuiesc mutate dintr-o parte în alta“, a spus pentru adevarul.ro medicul Iulia Cazacu, conform shtiu.ro.

Ce inseamna daca gasesti un ou cu doua galbenusuri

Ou cu doua galbenusuri. Ce inseamna, de fapt, daca gasesti asa ceva? In primul rand, vei economisi timp cand pregatesti o omleta. Acest lucru se intampla rar. Pentru ca este un fenomen atat de neobisnuit, oamenii au creat, de-a lungul timpului, o serie de superstitii legate de asta. Majoritatea dintre ele sunt o referinta la fertitilitate si au legatura cu reproducerea si averea.

Se formeaza o singura coaja in jurul celor doua galbenusuri. Acest fenomen apare de obicei la gainile tinere cu un sistem reproducator imatur. Poate fi si o trasatura ereditara la gainile mai mari. Exista in lume si oua cu galbenusuri triple sau cvadruple. Sunt intalnite insa si mai rar. Recordul de galbenusuri dintr-un ou din lume este de noua. 

CITESTE AICI: Ce inseamna daca gasesti un ou cu doua galbenusuri

loading...