Sezonul 3 Puterea Dragostei a inceput in forta, la doar cateva zile dupa ce au fost anuntati castigatorii sezonului 2. Emisiunea este prezentata acum de Cristina Dorobantu, dupa ce Andreea Mantea s-a retras sa prezinte un nou proiect pe Kanal D.

14 concurenti se lupta la Kanal D pentru premiul cel mare de 20.000 de euro de la Puterea Dragostei. Alexandra si Adriana se numara printre ei si sunt, cu siguranta, o prezenta neasteptata in show, pentru ca sunt surori.

Potrivit stirilekanald.ro, cele doua tinere sunt pasionate de social media si au un vlog pe YouTube (22.000 de abonati) unde raspund la diverse provocari ale faniior. In cele mai recente vloguri, Alexandra si Adriana au filmat in locuri ciudate, unde s-au dus noaptea, imitand vanatorii de fantome,

Mai mult, ele au fost noapte si in cimitire, dar si in locuri pe care multi le gasesc infricosatoare, dar nu stiu e ele, de exemplu la Balta Vrajitoarelor.

Cele doua tinere sunt din Vaslui, dar s-au mutat in Bucuresti. Alexandra este sora cea mare, intre ea si Adriana fiind o diferenta de 3 ani. Alexandra este divortata si are o fetita de 5 ani. Adriana are 23 de ani si sustine ca este o fire competitiva, care obtine ceea ce si-a propus.

loading...