Cine este tatal Elenei Udrea. Fosta blonda de la Cotroceni, asa cum era numita, nu s-a ferit vreodata sa isi expuna viata publica. De la casatoria cu Dorin Cocos pana la relatia cu Adrian Alexandrov, Udrea nu a ascuns nimic. Insa, nu stau asa lucrurile cand vine vorba despre rudele ei apropiate.

Fosta mana dreapta a lui Traian Basescu si-a deschis totusi sufletul, in cele din urma. A dezvaluit, intr-un interviu, un detaliu neasteptat despre tatal ei. Dar si despre regretul pe care ea inca il poarta in suflet, dupa moartea lui.

Cine este tatal Elenei Udrea. Regretul pe care ea il poarta si acum in suflet

Udrea a decis sa dea din casa si a povestit cu emotie despre parintele ei. A marturisit ca poarta si acum in suflet un regret imens. Acesta a facut-o sa procedeze altfel in relatia cu fiica ei.

Cine este tatal Elenei Udrea. „Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Stiu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer.

Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit Elena Udrea pentru Ciao.

Cel mai bun sfat pe care Elena Udrea l-a primit de la Traian Basescu

Cine este tatal Elenei Udrea. In acelasi interviu, Elena Udrea amintea si despre un alt barbat important din viata ei: Traian Basescu. S-a zvonit ani de zile ca cei doi ar avea o aventura, dar dovezile nu au aparut nici pana in ziua de astazi. Fosta blonda de la Cotroceni a marturisit ce sfat i-a dat acesta.

Cine este tatal Elenei Udrea. „Din păcate, cel mai bun sfat de la fostul Președinte Traian Băsescu, nu l-am ascultat. A fost ceva, dincolo de toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească, pe care nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp.

Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii. Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”, a declarat Elena Udrea.

loading...