Masina Dorian Popa. In aceasta perioada, artistului parca ii merg toate din plin. S-a mutat in casa visurilor lui, piscina din curte a devenit senzatie pe internet, are colaborari garla si face o multime de bani cu marfa personalizata. Acum cantaretul s-a decis ca a venit momentul sa isi schimbe si masina. A pus ochii pe un model scump, al carui pret incepe de la 100.000 de euro.

Dorian Popa ii cucerea pe romani cand a inceput sa joace la PRO TV, in serialul Pariu cu Viata. Talentul lui muzical si actoricesc, dar si chimia cu Alina Eremia, i-a cucerit pe multi. Mai apoi, a continuat cu o cariera in muzica, insa nu s-a oprit aici. Si-a lansat un cont de Youtube unde posteaza constant vloguri si are pana acum aproape 1,8 milioane de abonati.

Masina Dorian Popa. Ce masina vrea sa isi cumpere acum. Costa peste 100.000 de euro

Dorian nu a rezistat tentatiei si i-a luat pe fani alaturi de el cand s-a dus sa vada un Mercedes AMG 53 GLE. Cantaretul a fost extrem de incantat de masina. Se pare ca are niste bani frumosi pusi deoparte, caci era la un pas sa semneze deja si sa achite peste 100.000 de euro. La finalul vlogului insa a anuntat ca doreste totusi sa mai vada cateva modele, iar la sfarsit va castiga modelul cu cel mai bun pret.

Masina Dorian Popa. Dorian Popa s-a mandrit mult vreme cu un BMW X6, pe care l-a cumparat in anul 2018. A investit multi bani pentru a-l tuna, asa cum a povestit in vlogurile lui. A avut insa parte si de momente neplacute cu acea masina.

Dupa ce a facut un accident care a ajuns in presa, Dorian s-a trezit cu masina vandalizata in repetate randuri. Hotii i-au furat din ea mai multe obiecte de valoare, dar si oglinzile. Partea buna a fost ca a avut asigurare CASCO, asa ca pagubele au fost acoperite.

loading...