Finala Romanii au Talent. Surpriza de proportii la Romanii au Talent 2020. Sute de mii de romani au stat cu sufletul la gura in fata televizoarelor si au urmarit spectacolul de la Pro TV. Concurentii au dat ce au mai bun pentru a puna mana pe cei 120.000 de euro.

Emisiunea Romanii au talent de la Pro TV detine recordul pentru cea mai urmarita emisiune din Romania. Acest lucru s-a intamplat atunci cand a avut loc prima difuzare, in luna februarie 2011. De atunci, au trecut aproape 10 ani. Show-ul de la Pro TV continua sa aiba priza la romani. In editia din acest an, 10 concurenti s-au batut pentru marele premiu.

Finala Romanii au Talent. Din pacate insa, in acest an finala a fost una atipica. Nu ne-am mai putut bucura de o gala LIVE clasica din cauza pandemiei. Atat restrictiile, cat si pericolul de a contacta virusul, i-au facut pe sefii PRO TV sa ia o decizie fara precedent.

Finala Romanii au Talent. Ce s-a intamplat dupa emisiune. Pavel Bartos rupe tacerea

„În primul rând, voi spune că a fost o finală ciudată. Noi avem o relație foarte bună între jurați, echipă și prezentatori, drept urmare, ne era dor să ne revedem, dar nu s-a putut din cauza restricțiilor. Evident că ne-a bucurat că s-a găsit o soluție tehnică pentru a duce sezonul la capăt și sunt foarte mândru de ai noștri colegi.

Dar nu a fost una dorită de niciunul dintre noi. Sincer să fiu, nu îmi doresc să mai avem acest tip de experiență. Sper din suflet să nu mai fim nevoiți să ne confruntăm cu așa ceva”, a declarat Pavel Bartos, pentru unica.ro.

Cati bani castiga Radu Palanita la un service auto din Bucuresti

Finala Romanii au Talent. Radu Palanita a reusit sa impresioneze toata Romania pe scena de la Romanii au talent. Drept urmare, mecanicul auto a reusit sa puna mana pe cei 120.000 de euro de la Pro TV. Marea lui pasiune a lui Radu Palanita este cantatul, dar castiga banii de zi cu zi dintr-o meserie onorabila: este mecanic auto.

In finala de la Romanii au talent, Radu Palanita a interpretat piesa My way si a reusit sa puna mana pe cei 120.000 de euro oferiti de Pro TV. Insa, barbatul munceste la un service auto din Bucuresti, unde este foarte apreciat.

VEZI AICI: Salariul castigatorului Romanii au talent 2020

loading...