Fiica lui Marius Tuca. A fost unul dintre cei mai indragiti realizatori TV dupa 1989. Emisiunile lui atingeau cifre record.  Dupa ce ani de zile a realizat show-uri de noapte la Antena 1, Marius Tuca a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor. A fost o perioada actionar majoritar la Smart FM, inca viata personala a ramas mereu in umbra.

Zilele trecute, Tuca a facut public un mesaj emotionant pentru fiica lui, Daria. Tanara superba a implinit 22 de ani, iar tatal ei este cat se poate de mandru de ea. Mai mult decat atat, a ales sa ii faca o urare sub forma unei poezii. Despre Daria s-a spus o perioada ca este actionar majoritar la grupul media care include Smart FM, cel care a fost detinut de tatal ei, sustine prosport.ro.

Fiica lui Marius Tuca. Cum arata acum Daria si cu ce se ocupa

”La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998
Aşa s-a născut şi lumea,
Cu zâmbetul pe buze, senină
Scăldată în ea şi în lumină,
Ca-n ziua aceea a ta
Desprinsă din calendarul vieţii
Şi ruptă din Rai şi Univers
Învelită în scutece de abur,
Aburul unei dimineţi de vară,
Iar tu erai atât de frmoasă
Leoaică născută din coama lumii
Muşcând din aer şi din sânul mamei
Lapte din comete, din lumina lunii.
Marius Tucă”, a scris fostul realizator TV.

Fiica lui Marius Tuca s-a transformat intr-o tanara superba

Cati bani incasa Marius Tuca din emisiunea care l-a facut celebru

Fiica lui Marius Tuca. Jurnalistul a acordat un interviu pentru Adevarul, in care si-a amintit de perioada in care realiza „Marius Tuca Show”. El a dezvaluit cat castiga, de fapt, la acea vreme. Mai mult decat atat, a explicat si ce anume a facut cu banii.

Daria Tuca a implinit recent 22 de ani

Fiica lui Marius Tuca. „Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart”, a spus el.

Fiica lui Marius Tuca. „Într-o mare măsură aş schimbă multe dintre lucrurile din trecut. Unul ar fi că nu mi-am făcut televiziunea mea, în 99, când toată lumea trăgea de mine să o fac, dar cred că eram cel mai bine plătit jurnalist pe vremea aia şi era aşa o comoditate legată de bani, de popularitate şi am tot amânat. Dar atunci ar fi fost cel mai bun moment. Acum e foarte greu, sunt vremuri grele”, a adăugat acesta, conform sursei mentionate anterior.

loading...