Ultima profetie a Babei Vanga. Unul dintre cele mai interesante personaje din istorie a facut o profetie bizara despre viitorul omenirii. S-a intamplat chiar cu putin timp inainte sa moara. Baba Vanga s-a nascut la 31 ianuarie 1911 si a murit la 11 august 1996. Numele ei la nastere a fost Vanghelia Pandeva Dimitrova, iar dupa casatorie Vanghelia Gușterova.

A fost o prezicatoare oarba bulgara vindecatoare cu plante care si-a petrecut cea mai mare din viata in zona Rupite. Mai precis, in muntii Kozhuh, Bulgaria. Adeptii ei au fost convinsi ca femeia poseda abilitati paranormale.

Ultima profetie a Babei Vanga. Ce spune despre viitorul omenirii

Clarvazatoarea a prevestit ca, pana in 2030, oamenii vor reusi sa intre in contact cu alte civilizatii dezvoltate. De asemenea, pana in anul 3797, Terra va deveni o planeta ostila vietii, dar numai cei alesi vor avea dreptul de a parasi Sistemul solar pentru a-si continua existenta pe alta planeta, scrie realitatea.net.

Baba Vanga a mai avertizat si ca, pana in 2170, o mare parte a globului va fi cuprinsa de o seceta de lunga durata. In 3005, un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizata de oameni. In 3010, o cometa va lovi Luna, generand un urias nor de praf cosmic. Pamantul se va cufunda atunci in intuneric, iar viata pe Pamant se va retrange considerabil. Ultima profetie a Babei Vanga.

Alte profetii ale Babei Vanga:

2043: Europa va fi transformata intr-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlata de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza arma climatica, in incercarea de a readuce Europa la crestinism.

Ultima profetie a Babei Vanga. Ce a prezis pentru omenire

2100: Un Soare artificial va lumina partea intunecata a Pamantului.

2130: Omenirea va invata sa traiasca sub apa.

2170: Seceta globala.

2201: Pe Pamant, temperaturile vor scadea e fondul reducerii activatatii solare.

2262: Planetele isi vor modifica, treptat, orbitele.

3010: Pe Terra viata va disparea, practic, dar omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care ii va permite sa „se mute” intr-un alt sistem planetar.

loading...