Ou cu doua galbenusuri. Ce inseamna, de fapt, daca gasesti asa ceva? In primul rand, vei economisi timp cand pregatesti o omleta. Acest lucru se intampla rar. Pentru ca este un fenomen atat de neobisnuit, oamenii au creat, de-a lungul timpului, o serie de superstitii legate de asta. Majoritatea dintre ele sunt o referinta la fertitilitate si au legatura cu reproducerea si averea.

Cum apar, de fapt, aceste oua rare. Ce se intampla cu gaina

Ouale cu doua galbenusuri apar, de fapt, atunci cand gaina ovuleaza de doua ori intr-o succesiune rapida. Galbenusul, ovocit in acest punct, este eliberat in oviduct, adica tubul uterin al gainii. Asta se intampla inainte ca galbenusul anterior sa aiba sansa de a se desprinde.

Ou cu doua galbenusuri. Se formeaza o singura coaja in jurul celor doua galbenusuri. Acest fenomen apare de obicei la gainile tinere cu un sistem reproducator imatur. Poate fi si o trasatura ereditara la gainile mai mari. Exista in lume si oua cu galbenusuri triple sau cvadruple. Sunt intalnite insa si mai rar. Recordul de galbenusuri dintr-un ou din lume este de noua. 

Ce inseamna daca gasesti un ou cu doua galbenusuri

Cea mai cunoscuta superstitie legata de acest ou bizar este ca vei ramane insarcinata. Se poate chiar cu gemeni. Aceasta superstitie poate avea efect si asupra persoanelor pe care le cunosti. In traditia Wiccan, galbenusul dublu este privit ca un semn de noroc. Conform credintelor norvegiene antice, un ou cu galbenus dublu inseamna ca cineva din familia ta este aproape de moarte.

Masca naturala pentru par. Care este cea mai buna

Ou cu doua galbenusuri. Un par sanatos este un par ingrijit. De cele mai multe ori, chiar daca folosim produse bune din comert, substantele chimice din acestea ajung sa ne afecteze cu timpul. Cei de la divahair ne invata cum sa facem cele mai bune masti naturale pentru par folosind… banalul galbenus de ou!

Cum te ajuta o masca cu ou? De ani de zile, oul si uleiul de masline nu mai sunt folosite doar la gatit. Mai mult decat atat, si-au castigat locul in topul celor mai folosite produse de infrumusetare din intreaga lume. Ambele sunt bogate in grasimi, In plus, firul de par devine mai sanatos datorita proteinei din galbenus.

CITESTE AICI: Cea mai buna masca naturala pentru par. Ingredientul minune care costa doar 1 leu

loading...