Burlacul 2020. Desi initial se zvonea ca Jador va fi personajul principal din emisiunea prezentata de Razvan Fodor, se pare ca adevarul este altul. Cei de la redactia.ro au anuntat ca, de fapt, burlacul care isi cauta iubirea la TV este Andy Constantin. Romancele au oftat dupa el cand a aparut prima oara ca ispita la Antena 1.

Burlacul 2020. Cine este, de fapt, Andy Constantin de la Insula Iubirii

Andy a fost unul dintre cele mai vanate ispite masculine de la Insula Iubirii. Mai mult decat atat, vedeta Antena 1 chiar s-a indragostit de celebra concurenta Hannelore. Insa, s-a ales cu inima franta, caci ea s-a intors la Bogdan. Alte relatii celebre ale lui din emisiune au fost cele cu Diana Constantin si cu Denisa, cea mai detestata concurenta din istoria emisiunii.

Burlacul 2020. „Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a povestit Andy la momentul despartirii de Hannelore.

Burlacul 2020. Andy nu a renuntat la cariera in televiziune, asa ca si-a incercat ulterior norocul la Survivor Romania, de la Kanal D.

„Am ales să particip la pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, spunea Andy Constantin anul trecut, chiar inainte de inceperea filmarilor pentru Survivor Romania.

Inainte sa fie faimos in televiziune, Andy de la Insula Iubirii a fost antrenor de fitness in Bucuresti. In prezent, el se recomanda drept creator de continut online. Tanarul de 29 de ani practica fitness de peste 10 ani, fiind multiplu campion mondial. A mai facut si karate, kick-boxing, kempo, dar a jucat si fotbal.

loading...