Cele mai bune sucuri de plante. In ultimii ani, oamenii au inceput sa devina tot mai preocupati de sanatatea lor. De asemenea, au inceput sa evite tot mai mult produsele procesate industrial si sa caute produse cat mai naturale sau bio cu putinta. Printre cele mai cautate in acest moment sunt sucurile de plante.

Conform unor studii, consumatorii vor sa consume produse functionale care reduc riscul de imbolnavire şi care promoveaza o stare buna de sănătate. 61% dintre consumatorii din intreaga lume sustin ca sunt interesati de produse cu beneficii medicale dovedite pentru sănătate.

Cele mai bune sucuri de plante. Cum te ajuta, de fapt

Trei din zece sunt interesati de băuturi care reduc stresul. Iata care sunt, de fapt, cele mai apreciate bauturi din plante.

Sucul de Noni. Aceasta planta iti ofera vitalitate si rezistenta la stres. Sucul preparat din aceasta planta a fost folosit de mai bine de 2000 de ani. in medicina traditionala a bastinasilor insulei tropicale Tahiti din Pacific. Detoxifiaza si energizeaza organismul, regenereaza celulele, ajuta capacitatea de concentrare si memorare, reduce stresul.

Are un efect benefic in afectiuni precum: ulcer gastric, diabet, hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, cancer, insomnii, oboseala cronica, dureri de cap sau articulare. Atentie insa! Gravidele NU trebuie sa consume acest suc natural.

Cele mai bune sucuri de plante. Ce vitamine contin

Sucul de Aloe Vera. Este un adevarat rezervor de minerale si aminoacizi. Purifica sangele, curata ficatul si alina spasmele musculare. Contine: calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc, 18 aminoacizi si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Mare atentie, totusi! Are un puternic efect laxativ.

Sucul de goji. Ajuta la diminuarea apetitului. Creste energia si lupta cu bolile. Contine: vitaminele B1, B2, B6 si E, 18 aminoacizi, 21 de minerale, printre care zinc, fier, cupru, calciu, seleniu, germaniu si fosfor. Nu are efecte doar pe interior, ci si pe exterior, deoarece te ajuta sa ai o piele sanatoasa, conform clickpentrufemei.ro.

loading...