Stela Popescu si Puiu Maximilian. Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din lumea teatrului romanesc. Pentru el a fost capabila sa isi abandoneze sotul. S-au mutat impreuna la scurt timp dupa ce au inceput o relatie. Cativa ani mai tarziu, se si casatoreau. Nu pentru ca ar fi crezut in acte, ci de gura lumii si pentru a pleca fara griji in strainatate.

Cei doi se cunosteau un anul 1969. La acea vreme Stela Popescu era casatorita cu actorul si regizorul Dan Puican de mai bine de opt ani. Dar atunci cand l-a vazut prima data pe Puiu a simtit ca s-a indragostit la prima vedere, asa cum avea sa marturiseasca ani mai tarziu.

Stela Popescu si Puiu Maximilian. Cine a fost, de fapt, marea ei iubire

„Am simtit atunci ca fara el nu mai pot continua. Cand ne-am cunoscut, eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani. Dragostea este o chimie inexplicabila, dar pot spune ca era teribil de inteligent, imi inspira incredere si avea un simt al umorului foarte dezvoltat. La inceput a fost si putin introvertit si mai tacut, dar cu timpul a ajuns sa vorbeasca mai mult ca mine“, povestea regretata actrita intr-un interviu pentru Click!.

A fost atat de indragostita, incat pur si simplu si-a parasit sotul peste noapte, scrie adevarul.ro.  „Pur si simplu am fugit de acasa. Am fugit de la primul sot «calare» pe un Renault 16. Asa s-a intamplat. Fostul sot era un barbat extraordinar, dar nu simteam chimia pe care am avut-o cu Puisor. A fost mai bine asa pentru ca eu nu imi doream copii. Intotdeauna mi-a fost frica de durere“, a mai povestit Stela Popescu

La jumatatea anilor ’70 a aparut si un copil in familia lor, dar nu biologic. „Noi nu am vrut sa avem copii, dar am infiat o nepoata de-a sotului meu, Doina Maximilian. Avem si o nepoata de la ea, Stanca Radu, care este o tanara actrita foarte talentata“, explica regretata artista. 

loading...