Bani Carla’s Dreams. Cantaretul a reusit sa revolutioneze piata muzicala romaneasca. Multa vreme a fost un mister total identitatea lui, dar vocea fara cusur i-a cucerit imediat pe fani. Mai mult decat atat, contractele cu televiziunile din Romania i-au adus si ele bani frumosi in buzunar. Cat cere insa, de fapt, artistul din Republica Moldova pentru un concert?

Bani Carla’s Dreams. Cati bani castiga, de fapt, pentru un singur concert

Conform libertatea.ro, costul pentru un concert era de 12.500 de euro in anul 2018. Insa, trebuie sa remarcam ca pretul artistului a crescut de la an la an. Asta inseamna ca, cel mai probabil, anul trecut costul a fost unul si mai ridicat.

Bani Carla’s Dreams. Din pacate, anul 2020 a adus o multime de probleme financiare pentru majoritatea celor din industrie. Cu siguranta insa ca artistul asteapta cu nerabdare sa revina constant pe scena, in conditii cat mai aproape de normalitate.

Cat cere, de fapt, Lora pentru un concert. Costa mai putin decat Andreea Balan

Conform celor de la adevarul.ro, Lora avea tariful de 2.500 de euro pentru un concert. Colega ei de breasla, Andreea Balan, percepe un tarif de 2.700 de euro, conform aceleiasi surse. Andreea recunostea intr-un vlog ca si incasarile ei au avut de suferit, totusi a recuperat sume frumoase din reclame facute online unor produse.

Bani Carla’s Dreams. De asemenea, ambele cantarete par sa fie cumpatate cu banii, avand si niste economii pentru zile negre.

„In ultimele trei luni, am trecut prin toate starile. A fost un roller coaster emotional si parca am trait cativa ani in aceste trei luni la capitolul experiente si emotii. Acum stau pe terasa, tolanita pe canapea, ma uit in jur si ii multumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit”, a declarat Lora pentru viva.ro.

Bani Carla’s Dreams. „Poate ca aveam nevoie de asta. Sa ma las putin purtata de valul vietii si sa iau lucrurile pe rand, asa cum vin. Dupa panicile si anxietatile provocate de tot ceea ce nu se stie si nu se mai poate, am invatat sa respir adanc, sa ma bucur de moment. Cand iti schimbi energia si perceptia, ti se schimba viata”, a adaugat artista.

loading...