Fiica lui Marcel Vela. Actualul Ministru al Afacerilor Interne are toate motivele sa fie mandru de familia lui. Sotia i-a fost mereu alaturi, cu discretie. Fiica lor este acum sotie si mama unei fetite, pe care Marcel Vela o adora. Nunta tinerei a fost una record, cu sute de invitati. Nu se stie exact cu ce anume se ocupa, de fapt, Andra, insa financiar sigur nu o duce rau. Nu doar tatal ei este in politica, ci si sotul.

Fiica lui Marcel Vela. Cum arata si cu ce se ocupa Andra

Andra s-a casatorit in anul 2012 cu Cristian. Ginerele lui Vela era la vremea aceea viceprimarul liberal din comuna Armenis. Apoi a ajuns primarul localitatii. Cel care a oficializat cununia civila a Andrei a fost chiar tatal ei. Actualul ministru era la vremea respectiva primarul orasului Caransebes.

Fiica lui Marcel Vela. „Va doresc Casa de Piatra, tot ce este mai frumos pe Pamant, tot binele din lume, toate binecuvantarile din Cer, copii frumosi si sanatosi, spre bucuria noastra”, le-a urat Marcel Vela tinerilor casatoriti, conform Click.ro.

Fiica lui Marcel Vela. Cununia civila a fost urmata de o nunta fastuoasa, care s-a tinut la Catedrala Episcopala. Ceremonia a fost oficializata de un sobor de preoti condus de episcopul Caransebesului. Andra a fost condusa la altar de tatal sau pe un covor de trandafiri rosii si albi. Acestia au fost comandati chiar de catre actualul Ministru al Afacerilor Interne.

Petrecerea de nunta a fost parca desprinsa din filme. Au participat peste 700 de invitati si a fost organizata la Restaurantul Imperial. Printre cei care au participat la petrecere s-au numarat Ludovic Orban, Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu, Rares Manescu si Tudor Chiuariu. Nasii de cununie ai fiicei lui Vela au fost Daniel Chitoiu si sotia lui, Acesta era la vremea respectiva ministrul Economiei.

loading...