Finala emisiunii Puterea Dragostei 2020 inca nu s-a difuzat la TV, dar se pare ca s-a aflat numele castigatorilor. Este ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea.

Puterea Dragostei este o emisiune matrimoniala difuzata de postul de televiziune Kanal D. Potrivit site-urilor de specialitate, este una dintre cele mai urmarite productii din grila statiei.

Prima editie a fost castigata de Bianca si de Bogdan Moncanu, care au primit fiecare cate 10.000 de euro. Bianca a format un cuplu cu Livian, de care s-a despartit la inceputul acestui an, iar Bogdan a ales sa plece din care, dupa ce a fostmat un cuplu cu Andra, de care s-a despartit, insa afara.

Cine castiga Puterea Dragostei, sezonul 2

Potrivit romaniatv.net, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Mary, a marturisit cine vor fi castigatorii celui de-al doilea sezon.

“Ella si Livian vor fi castigatorii. Asa cred eu, asa simt. Sunt cei mai iubiti de public si merita”, a spus Mary. Mai mult, Ella si Livian sunt cei care au obtinut pana acum cele mai multe premii saptamanale.

Nelson Mondialu are alta varianta. Acesta spune, potrivit fanatik.ro, ca are informatiile de la staff-ul emisiunii, iar anuntul a fost facut pe contul sau de YouTube.

Castigatorii sezonului 2 Puterea Dragostei ar fi Marius si Ella, potrivit sursei citate.

Andreea Mantea paraseste emisiunea

Andreea Mantea paraseste show-ul Puterea Dragostei de la Kanal D incepand cu sezonul trei. Ultima emisiune pe care o va prezenta vedeta va fi difuzata pe 26 iulie, atunci cand are loc marea finala.

Ce de-al treilea sezon Puterea Dragostei va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, o fosta concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D.

loading...