Cine este, de fapt, fiul lui Ludovic Orban. Acum este premierul Romaniei, insa Ludovic Orban a fost de-a lungul timpului unul dintre cei mai discreti politicieni. A ales sa vorbeasca rar despre viata de familie. Putini stiu cine este, de fapt, sotia lui Ludovic Orban sau cine este fiul premierului.

Tudor, fiul sotilor Orban, este acum un tanar student, cu o afinitate pentru stiintele exacte. Premierul marturisea intr-un interviu mai vechi, acordat regretatei Cristina Topescu, ca a ales sa isi creasca fiul intr-un spirit liber, lasandu-l sa depaseasca singur obstacolele intalnite in viata.

Fiul lui Ludovic Orban. Cine este si cu ce se ocupa, de fapt

Ludovic Orban si sotia lui sunt mandri de fiul lor, Tudor

„L-am crescut liber, l-am lasat sa se dea cu capul de pragul de sus de unul singur, nu l-am protejat. Am vrut sa isi aleaga propriul drum in viata. Am incercat sa-i spun punctul meu de vedere. Nu am apelat la interdictii, la pedepse, nici macar nu l-am amenintat vreodata. A avut si el mici momente in care a fost rebel, dar asta se intampla la 15 ani. De atunci, nu mi-a mai dat niciun motiv de suparare. E pe propriile picioare, cauta sa-si rezolve singur problemele”, declara Ludovic Orban in 2007, conform impact.ro.

Cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Fiul lui Ludovic Orban. Ludovic si Mihaela Orban au o casnicie fericita, discreta si de durata. Cei doi sunt casatoriti de ani buni si au impreuna un fiu, Tudor. Sotia premierului este de profesie psiholog si psihopedagog, dar si director de gradinita particulara. Se afiseaza extrem de rar alaturi de sotul ei, iar pe retelele de socializare este la fel de discreta ca in viata reala. Prefera sa posteze adesea fotografii cu catelusii familiei.

Mihaela Orban a ales sa fie o sotie discreta

Inainte de a o cunoaste pe Mihaela, premierul a fost un tanar rebel. Inca din scoala a avut probleme cu autoritatea, ajungand la un pas de exmatriculare. Acum, Ludovic Orban isi aminteste cu drag de acele clipe. Era elev in clasa a XI-a, la Liceul „Andrei Saguna” din Brasov si se distra aruncand pungi cu apa de la etaj, conform click.ro.

loading...