Duminica, 26 iulie, are loc finala emisiunii Puterea Dragostei. Este ultima editie prezentata de Andreea Mantea, care va fi inlocuita de Cristina Dorobantu. Dar cati bani castiga, de fapt, concurentii show-ului de la Kanal D?

Puterea dragostei este un show matrimonial realizat de Acun Medya Turcia, difuzat de Kanal D Romania, care a debutat in luna noiembrie 2018, fiind difuzat si in prezent. Show-ul a avut pana acum doua sezoane si a fost moderat de Andreea Mantea. Incepand cu urmatorul sezon, emisiunea va fi prezentata de Cristina Dorobantu.

Castigatorii primului sezon sunt Bianca Comanici si Bogdan Mocanu. Emisiunea este difuzata zilnic, de luni pana vineri de la 11:00 si de la 17:00, iar sambata si duminica de la 16:00 si de la 19:00. Filmările sunt realizate la Istanbul, in Turcia, iar pe 26 iulie are loc finala sezonului cu numarul 2.

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D Romania, este bazat pe un format international, „Power of Love”, un reality show matrimonial adaptat dinamismului vietii cotidiene moderne, in care participantii au sansa de a trai magia iubirii si de a-si schimba cu adevarat viata. In cadrul show-ului 6 femei si 6 barbati locuiesc separat, dar isi pot petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei, in afara acesteia ei neavand voie sa se intalneasca.

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi? Cat de usor sau de dificil se pot descoperi afinitati sau, dimpotriva, disonante, intre persoane care nu stiu absolut nimic una despre cealalta? Si cum se construieste increderea si se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?

Cati bani castiga concurentii de la Puterea Dragostei?

Potrivit substantial.ro, care citeaza surse, unii dintre concurentii eliminati din emisiune au povestit ca primesc in medie 100 de euro pe saptamana, cash si inca 150 de euro pe saptamana pe card.

Mai mult, concurentii care castiga marele premiu, pleaca acasa cu suma de 20.000 de euro.

Cine castiga Puterea Dragostei 2020. Surse din interior. Sezonul 2, Kanal D

loading...