Salariu Raed Arafat. Cati bani incaseaza lunar de la stat? Unii ar spune ca suma este prea mica, altii ca ii ajung atatia bani pentru un trai decent. Recent, in data de 15 iunie 2020, Arafat si-a facut publica cea mai recenta declaratie de avere. Aici si-a trecut atat bunurile detinute, cat si detalii despre sumele incasate si cele aflate in conturile bancare.

Se pare ca printre bunurile lui Arafat se numara un apartament de 80 de metri patrati, din judetul Ilfov. In plus, mai are si o cota parte de 35% din casa parinteasca care se afla in Palestina. In conturile bancare, Raed a economisit in total aproximativ 30.000 de euro.

Salariu Raed Arafat. Cati bani incaseaza acum, de fapt, de la statul roman

Salariul pe care l-a încasat de la statul roman in anul fiscal precedent nu este unul foarte mare. Mai precis, suma este sub 10.000 de lei pe luna. Anual Raed Arafat a primit de la MAI venituri de 116.808 lei. La acestea s-au mai adaugat inca 13.316 ca norma de hrana si echipamente.

Salariu Raed Arafat. Secretarul de stat al MAI mai are inca doua salarii care provin din mediul universitar. Mai incaseaza cate 1.826 lei de la Universitatea din Cluj Napoca si 3.739 lei de la cea din Bucuresti, ca profesor asociat. Aceste sume sunt incasate anual. Asadar. ar ii revine o suma mica. Raed Arafat a mai incasat inca 23.265 lei de la FPS, scrie antena3.ro.

Secretul lui Raed Arafat. De ce nu are, de fapt, o sotie

Salariu Raed Arafat. „Haideti sa vorbim clar. Cand esti ocupat zi, noapte, tot, nu vrei sa faci si acest lucru si sa faci si rau unei familii. Ca sa spui ca am familie, dar in acelasi timp sa nu ai familie. Pentru ca trebuie sa alegi la un moment si trebuie sa reduci activitatea pe o parte. Eu nici astazi nu pot sa reduc activitatea asta atat de mult ca sa pot sa spun am timp liber sau liniste”, declara Raed Arafat pentru digi24.

loading...