Emisiunea Acces Direct a fost suspendata, dupa ce angajati si invitati ai show-ului de la Antena 1 au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. La doar cateva ore de la anunt, Emily Burghelea, fosta asistenta TV, a facut dezvaluiri incredibile.

Emisiunea Acces Direct de joi a fost anulata, iar in locul ei a intrat o editie inregistrata pentru weekend. La putin timp, oficialii Antena 1 au dat un comunicat prin care explica ce s-a intamplat.

“Doi invitati si un membru al echipei Acces Direct au fost confirmati in urma cu putin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care editia de joi, 23 iulie, a fost inlocuita cu o editie difuzata in realuare urmand ca maine emisia sa isi urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului COVID-19 si siguranta persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarata o ancheta epidemiologica, a avut loc dezinfectie, atat in platou, cat si in redactie si au fost trimise in izolare persoanele care sunt considerate contacti directi”, se arata in comunicatul Antena 1.

Emily Burghelea: Mirela Vaida minte

Fosta asistenta TV o acuza pe Mirela Vaida ca a mintit telespectatorii atunci cand au spus ca se iau toate masurile de protectie impotriva pericolului infectarii cu noul coronavirus.

“Mirela Vaida minte. M-a enervat ipocrizia cu care Mirela Vaida a iesit pe post si a spus ca se respecta toate regulile, ca avem dezinfectant. Eu, Emily Burghelea, am fost suspecta de coronavirus, am respectat toate normele. Eu cand le-am spus lor ca nu ma simt bine cand am venit in Romania, nimeni n-a zis nimic despre subiectul asta. Toata lumea s-a dus la munca si nu stiau ca sunt suspecta de coronavirus. Nimeni nu purta masca si eram si multi”, a spus Emily Burghelea intr-un live pe Instagram.

loading...