Castigator Loto. La tragerea Loto 5/40 de joi, 16 iulie, s-a castigat al doilea castig ca valoare din istoria acestui joc: 1.294.443,80 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Drobeta-Turnu Severin. Sapte jucatori au fost la un numar distanta de castigarea marelului premiu la tragerea Loto 6/49 de joi, 23 iulie. Fiecare a obtinut insa cate un castig de categoria a II-a, in valoare de 30.392,91 lei.

Castigator Loto. Biletele norocoase au fost jucate in agentii din Marghita – jud. Bihor, Zarnesti – jud. Brasov, Braila, Bocsa – jud. Caras Severin, Mangalia, Turnu Magurele si Oltenita. Cu cate un castig de categoria a III-a la Noroc in valoare de 43.681,59 lei s-au ales si doi jucatori care si-au incercat norocul pentru tragerile loto de joi, 23 iulie, la agentii din sectoarele 3 si 5, Bucuresti.

Castigator Loto. Cine este, de fapt, barbatul care a castigat 100.000 de euro

Acestia nu au fost insa unicii norocosi, dupa cum a anuntat Loteria Romana. Se pare ca niciodata nu este prea tarziu sa dai marea lovitura. 100.000 de euro nu sunt deloc o suma de lepadat, iar bucuria castigatorului de la loz a depasit orice imaginatie. Mai mult decat atat, faptul ca si-a pastrat mereu increderea in sansa lui a fost acum confirmata.

Castigator Loto. „Dupa ploaie bate vant, dupa fiecare necaz a venit un nou castig”, este mesajul transmis de romanul norocos. Angajatii Loteriei Romane recunosteau pe pagina de Facebook a institutiei ca au ramas fara cuvinte. Munteanu Mircea se numeste, de fapt, barbatul. Are 71 de ani si a reusit ca castige in total 100.000 de lei. A crezut mereu in sansa lui si acum a dat lovitura cu lozul Happy Diamonds.

CITESTE SI: Rezultate LOTO 6 din 49, joi, 23 iulie 2020. Ce numere au iesit

loading...